Teo Art

Hírek, események

09
Jan
Kiállítás megnyitó szövege

2021-es Próféta Galériában került megrendezésre Fény-Tér c. kiállításom. A megnyitón Csáji László Koppány (író, kulturális antropológus) az alábbi megnyitó beszédet mondta el.


19
Szep
Egyéni kiállítás

Egyéni kiállításom a Próféta Galériában! Megnyitó:2021 október 6-án, 18 órakor volt /Megtekinthető volt: november 4 -ig! kedd-vasárnap 16:00-20:00/ Cím: 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3. A kiállítást megnyitotta: Csáji László Koppány, iró, kulturális antropológus. Közreműködők: Sas András és Jager Dávid, hangtálak, gong, valamint az est zárásakor Tolcsvay Béla, énekes, zeneszerző, szövegíró. Már készülök a következő kiállításomra, mely 2022- ben lesz, egy még titkos, szakrális térben, részletek majd a honlapomon olvashatóak lesznek!


22
Aug
Egyéni kiállítás Egerben

Velich Dóra Teo egyéni kiállítása az Egri Templom Galériában volt megrendezve 2019.08.10.-30.-ig. Cím: Eger, Trinitárius utca 5.


30
Jan
Megjelent az írásom

A Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem fenállásának 15.ik évfordulója alkalmából kiadásra került, 2017 januárban egy tanulmánykötet, melyben megjelent egyiptomi kutatási anyagom és tanulmányom az "Ajtók és kapuk, mint a határátlépés szimbólumai a művészet aspektusából" címmel.


01
Aug
Színházi bemutató-Látvány, díszlet és jelmeztervező: Velich Dóra Teo

A HetedHét Színtér volt Medve Színpad Az Igric című darabját Halmy György rendezésével áprilisban mutatták be Budapesten és Erdély több nagyvárosában. 2018 januárjában és februárjában pedig A Föltámadás Szomorúsága 2. című darab került bemutatásra. Látványtervezés, díszlet és jelmez Velich Dóra Teo munkái. A díszlet nagyméretű festményeinek felhasználásával készült. További előadás 2019 december 12-én került bemutatásra. A fotókat Prutkay Lea készítette.
07
Szep
Gondolataim a hangtálakról

Rég óta kísérletezem a hangtálak és gongok mágikus HANG- REZGÉS mintáival.


17
Júl
Elindult a honlapom

Üdvözlök mindenkit a frissen indult honlapomon! Képek, Zenék, Gondolatok! Jó szórakozást!


Videó

Misztikus világok, dimenziók, kozmogrammok.