Teo Art
19
Szep

Egyéni kiállí­tás

Egyéni kiállí­tásom a Próféta Galériában! Megnyitó:2021 október 6-án, 18 órakor volt /Megtekinthető volt: november 4 -ig! kedd-vasárnap 16:00-20:00/ Cí­m: 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3. A kiállí­tást megnyitotta: Csáji László Koppány, iró, kulturális antropológus. Közreműködők: Sas András és Jager Dávid, hangtálak, gong, valamint az est zárásakor Tolcsvay Béla, énekes, zeneszerző, szövegí­ró. Már készülök a következő kiállí­tásomra, mely 2022- ben lesz, egy még titkos, szakrális térben, részletek majd a honlapomon olvashatóak lesznek!

A Próféta Galériában volt önálló kiállításom, 2021 október 6- november 4-ig!
(A kiállítás megtekinthető volt október 6-tól, november 4-ig, kedd-vasárnap 16:00-20:00)

November 4-én 19 órától volt a Finisszázs, záró ünnepség!

Részletek a facebookos oldalamon! / Velich Dóra Teo /

https://www.facebook.com/dorateo.velich

Kapcsolat, képrendelés: teodora.dhira@gmail.com

instagram: dorateovelich

Képek a megnyitóról és a záróünnepségről. Fotók: Prutkay Lea

 

A Fény-Tér kiállításom rendhagyó módon egyben egy spontán szerveződő kulturális és szellemi központtá alakult.

Szinte mindennap előadások és beszélgetések, zenei programok szerveződtek.

Többek között ellátogattak hozzánk Holló Szabó Ferenc matematikus  és Hujter Mihály a Matematikai Múzeum baráti köre, Bérczi Szaniszló fizikus, csillagász... 

Előadást tartott: Erdély Dániel tervezőművész, spidron kutató, feltaláló a tér szerkezetéről, Névai András fotóművész, író a kreativitásról, művészetről. Kerezsi Ágnes néprajzkutató, Siglietov Vitalii és Szabó Ildikó a halottkultuszok szakralitásáról. Török Nándor, költő Dantéról beszélt - "Út a pokol kapuáig avagy Dante és az erény". Ellátogatott hozzánk és megáldotta a képeket Tashi Khenpo Rinpocse és Láma Csöpel!

Zenei estek keretén belül a megnyitón Sas András és Jager Dávid kristály hangtálakon és gongon játszott. Felemelő zenei előadással ajándékozott megTolcsvay Béla énekes, zeneszerző, szövegíró!

Továbbá zenéltek és énekeltek nekünk Párkányi Gergely és barátai. Majd Zsebők Csaba és Zsombor tamburával és gitárral kísérve adta elő dalait.

A záróünnepségen Kőrösi Gábor különleges  kozmikus világzenéjét és Kürtös Anna-Anu Mauri mágikus énekét hallhattuk, majd közreműködött Fürjes Benke Katalin sámándobon, Lajos János verssel.

A meghirdetett előadásokon kívül is voltak beszélgetések, kutatók és művészek között, baráti  találkozók, összejövetelek... 

Minden kedves előadóinknak és barátainknak köszönjük a közreműködést!

 

Külön köszönet Prutkay Leának a csodálatos fotókért!

 

 

Videó

Misztikus világok, dimenziók, kozmogrammok.